2 weken al !

Wat vliegt de tijd! Reeds twee volle weken zijn voorbij! Tijd voor enkele nieuwsjes.
Exact 335 leerlingen en 33 personeelsleden, die hun steentje bijdragen aan de organisatie van het schoolleven, zijn begonnen aan het nieuwe schooljaar op 1 september.
Een zeer enthousiast team staat klaar om er samen met jullie en jullie kinderen weer een leerrijk, boeiend, creatief, nieuw jaar van te maken. We hebben iets moois voor ogen en hopen dat de volgende maanden samen te mogen realiseren.
De meeste infoavonden zijn voorbij. Wij hopen dat jullie al de nodige informatie gekregen hebben. Mochten er toch nog vragen zijn, aarzel dan niet om ze te stellen.
Vorige woensdag kwam de schoolfotograaf al langs. Dit jaar werden alleen klasfoto’s genomen. Nog even wachten en we zien resultaat.
Op donderdag waren er plaatselijke verkiezingen te Rijmenam. De nieuwe leerlingenraad van De Knipoog werd verkozen. Nog even wachten op de uitslag.
“Toon je sport”. Onder dat motto kwamen vrijdag heel veel kinderen en leerkrachten  in hun sportclubtenue naar school.

Wat komt er nu? (Lees verder)

• 19, 20, 21 september: Infoavonden op de Mart
  • 24 september: Kinderfuif en praatcafé
  • 28 september: Vrijaf en veldloop
  • Vanaf 3 oktober komen we altijd met een fluovestje naar school
  • 15 oktober: Wijndegustatie georganiseerd door de ouderraad
  • 17 oktober: Projectweek voor de kleuters in het dorp
  • 24 oktober: Fietscontrole door de politie
  • 24 oktober: Projectweek voor de lagere school in het dorp

U vindt de agenda van activiteiten hier.

GVBS De Knipoog

Gsm: 0476 89 69 71